Wat doen de cliniclowns?

cliniclownKinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap komen zij zo ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn.
Door te spelen kan het kind zich ontwikkelen.

Het spel kan helpen zijn situatie te verwerken. Lees alles over het mooie werk van de Cliniclowns op hun website, Klik HIER

cliniclowns-toet

Dit is Toet, een mooie zachte speciaal voor CliniClowns ontwikkelde knuffelmuis.

Toet is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en donkergrijs! Van de 5.99 euro die een knuffel kost, gaat 3 euro rechtstreeks naar CliniClowns. Van de andere 2.99 euro worden productie, logistiek en BTW betaald. Wij (fotostudio27) verdienen er uiteraard niets aan. Toet is geschikt voor kinderen boven de 3 jaar en 30 cm hoog. We hebben tientallen Toetjes, tijdens veersedag zijn ze te koop in onze stand.

cliniclowns-toet-grijs

En wat is dan onze aktie?

Omdat wij Cliniclowns een warm hart toedragen en als ons “Goede Doel” hebben gekozen krijgt u bij een fotosessie een gratis TOET. (mits u deze boekt in september 2014)

Dat wil zeggen dat wij een TOET kopen bij de cliniclowns en daarmee deze stichting steunen. U mag er uiteraard meer bij kopen, de volledige opbrengst gaat naar dit uitermate goede doel.

In onze stand op veersedag krijgt u een “Toet-Ticket” met een persoonlijk nummer… graag tot dan.
O ja! ons Gratis mini-album bij iedere fotosessie blijft natuurlijk ook geldig!