Trouwreportage

De mooiste dag van je leven, eindelijk is het zover. Hier wil je geen moment van missen en dat moet uiteraard goed vereeuwigd worden.

Fotografie van de liefde noemen ze het ook wel, en dat is precies wat wij willen pakken op beeld. Geen registratie van jullie dag, maar de juiste momenten fotograferen waaruit blijkt dat jullie zoveel van elkaar houden.

Uiteraard ontbreken er geen cruciale fotomomenten in jullie album. Ook dit wordt mooi in beeld gebracht zodat het uiteindelijke resultaat jullie trouwdag prachtig vertelt. Want dat is het, jullie verhaal op foto.
Om dit goed te kunnen laten zien hebben wij een mooi voorbeeldboek gemaakt dat je altijd kunt komen bekijken, ook laten we dan zien dat we voor ieder budget een passende reportage kunnen maken. Graag tot ziens in onze studio. Bel eventjes van tevoren dan kunnen we alvast de koffie aanzetten.

Om u een indicatie te geven van onze prijs; vanaf €590,- maken wij al een reportage van de huwelijksvoltrekking (incl. familiefoto). Professioneel ingebonden in een album van 20 pagina’s.
Hieronder ziet u een aantal “pagina’s” uit trouwalbums die we gemaakt hebben. Zoals u ziet is het anders dan anders en afgestemd op uw wensen.