Onze Fotosessie… Zo werkt het:

We boeken een uur studiotijd voor de foto’s. Tijdens een lekker bakje koffie / thee bespreken we de wensen en de stijl die je mooi vind. Daarna gaan we de studio in om foto’s te maken.

We maken een vervolgafspraak om de foto’s te bekijken en uit te zoeken.Er is een ruime keuze van 15 tot 25 opnames. We bepalen samen dan het afdrukformaat en zoeken (eventueel) een fotolijst erbij. Wij printen alle foto’s zelf op zijdeglans papier, maar ook canvas, aluminium en veel meer is allemaal mogelijk.

Het moment is daar… de foto’s liggen netjes ingepakt klaar en je kunt ze op komen halen. Heb je ingelijste foto’s besteld, dan worden die compleet met ophangsysteem geleverd.Dit hele proces duurt ongeveer 2 weken… van fotosessie tot ophalen van je foto’s.

Wil je dit sneller? Dan vragen we je dit bij het boeken van de fotosessie aan te geven.

FOTOSESSIE PRIJS

We hebben 1 vaste prijs voor onze fotosessie en maken geen verschil in aantal personen. We kunnen in de studio tot wel 30 personen in 1 opname fotograferen.

Een fotosessie kost €75,-

Dat is inclusief:

  • MINIALBUM met 5 foto’s (selectie van de fotograaf)
  • Ruime keuze uit ongeveer 20 voorbewerkte foto’s
  • Koffie/Thee
  • Bewerkingstijd
  • Vervolgafspraken
  • Social media bestanden van de bestelde prints

AFDRUK PRIJZEN

De prijzen van de vakfotoafdrukken zijn afhankelijk van het formaat en materiaal. Bijna alles wat besteld wordt drukken wij zelf en plakken we op een stevig karton zodat de foto’s altijd mooi strak blijven.

Hier enkele voorbeelden van formaat en prijs:

10 x 15 cm. – € 10,-

15 x 20 cm. – € 15,-

30 x 30 cm. – € 45,-

40 x 50 cm. – € 70,-

Zo lopen de maten op tot 60 x 180 cm. wat we zelf printen en verwerken! Uiteraard zijn grotere maten ook mogelijk en leveren we canvas, acryl, aluminium en veel meer. NIEUW zijn onze retro fotoplaten.

Fotolijsten

Een fotolijst maakt de foto echt af en zorgt dat hij mooi in je interieur past. We hebben een veel keuze in allerlei stijlen en alles is te zien in onze studio. De lijsten worden door een lijstenmaker op maat gemaakt en zijn binnen 1 week leverbaar.

TrouwReportage

Fotografie van de liefde noemen ze het ook wel, en dat is precies wat wij willen pakken op beeld. Geen registratie van jullie dag, maar de juiste momenten fotograferen waaruit blijkt dat jullie zoveel van elkaar houden.

Uiteraard ontbreken er geen cruciale fotomomenten in jullie album, ook dit wordt mooi in beeld gebracht zodat het uiteindelijke resultaat jullie trouwdag prachtig verteld. Want dat is het, jullie verhaal op foto.

Om dit goed te kunnen laten zien hebben wij een mooi voorbeeldboek gemaakt wat je altijd kunt komen bekijken, ook laten we dan zien dat we voor ieder budget een passende reportage kunnen maken. Graag tot ziens in onze studio, bel eventjes van tevoren dan kunnen we alvast de koffie aanzetten.

Om u een indicatie te geven van onze prijs; vanaf €590,- maken wij al een reportage van de huwelijksvoltrekking (incl. familiefoto) professioneel ingebonden in een album van 20 pagina’s.

Pin It on Pinterest

Share This